Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (3.60 secunde)
O vom regasi in Cipru, in momente tensionate, cand un avion cu echipaj romanesc risca sa fie aruncat in aer de teroristi, dar tatal fetitei reuseste sa salveze prin negocieri viata a peste o suta de oameni. ... Ma bucur de viata.
Anca Turcasiu si Horia Varlan, adepti ai unui stil de viata sanatos, au facut deliciul unui eveniment organizat, saptamana trecuta, de Mangesius Trading pentru specialistele in farmacie si produse farmaceutice, povestind despre diete, chiar daca intre timp maestrul bucatar era preocupat sa realizeze cateva dintre capodoperele sale culinare.
Ce ii motiveaza sa lupte cu greutatile si sa vada mereu si mereu cat de grea e viata pentru altii? ... Implinirea mea se masoara in diferenta pe care o aduc in destinele celor cu care lucram.
A trai pentru a-ti povesti viata. ... La un moment dat, cineva s-a prins disperat de geaca mea. ... SMURD este un superserviciu, fara de care mult mai multi nu erau in viata.
Declaratia mea din aceasta prima saptamana a lunii martie este dedicata femeilor, pe care in mod special le sarbatorim in aceasta perioada in preajma Zilei Internationale a Femeii.
S-a laudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viata publica in ultimii ani de viata, intr-o casa din Campina, judetul Prahova. ... La varsta de 5 ani l-am descoperit si practicat pe bunica mea, pe care am vindecat-o de reumatism.
Pentru aceasta scurta prezentare am ales o serie de fapte care ilustreaza o viata dedicata cu har ingrijirii sanatatii semenilor sai.
fluturele si floarea si intre repetitia mea de dimineata si cea de dupa-amiaza ne-am casatorit, la Bucuresti. ... De atunci, viata noastra se desfasoara - cand eu sunt in Insulele Canare, cand sotul meu e la Tokyo si vorbim cel putin o data - de doua ori pe zi.
- Viata a demonstrat neviabilitatea abordarilor extremiste: ... La varsta mea, as prefera sa am mai mult timp pentru reflectii si pentru transpunerea lor in scris, inclusiv in legatura cu istoria recenta, in care am jucat un anumit rol, si cu marile probleme cu care se confrunta societatea noastra.
Viziunea mea este legata si de modernizarea statului, un stat mai suplu, eficient.
nu este nimic nelegal, nu am absolut nimic sa-mi reprosez si sunt absolut hotarat sa continui in partid si in viata mea personala o munca si o reputatie imaculate ca om public si ca om politic", a precizat Geoana.
Nimic nu-mi spunea ca destinul hotarase altfel si ca, in scurt timp, voi trece, impreuna cu colegii din echipaj, prin cea mai grea cumpana din viata mea. ... Am parasit ultimul sala masini, in fata mea mergand seful mecanic secund.
Imensa greseala, tentatia exista la un lider nou, am trecut si eu prin aceasta tentatie, exista o tentatie de a face gol in jurul tau, de a spune ca esti singurul care are idei si care ia decizii, numai ca viata isi demonstreaza ca stancile din punct de vedere politic nu dispar usor si raman acolo, chiar daca iti convin sau nu", a spus el.
Senatorul PSD a spus ca aceste zile vor fi un bun prilej pentru a se odihni la casa nou construita, viata politica agitata nepermitandu-i prea multe astfel de ocazii.
Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!" "Din fericire, am avut si am o viata plina si motivanta atat in plan profesional, cat si in cel personal. ... Sunt un om curios si cea mai mare teama a mea este sa nu stagnez intelectual.
Insa ceea ce e cu adevarat important in viata pastram in suflet! ... Augustin Radescu Feb 29, 2016 at 21:22 Dupa parerea mea, decizia de a pleca din sediu este o gafa monumentala.
"Sunt multi oameni dragi mie la Craiova, care m-au ajutat in viata", spune lidera clasamentului mondial individual. ... Pentru mine, Craiova tot casa mea ramane. Chiar cand am ajuns am intrat in Hotelul Militar, care cinci ani a fost casa mea.
in primul rand pe cele doua fiice, dar si pe barbatii din viata mea.
Trebuie sa recunosc aici, ca toata viata noastra este o imensa pierdere de vreme, si cand zic asta, nu ma refer la ceeea ce facem concret, ci la ceea ce facem cu mintea, mintea sta, nu face treaba decat din cand in cand, in rest, din automatism in automatism, sta in pauza.
In putinele interviuri pe care le-a acordat, tanara, a carei varsta exacta n-o cunoaste nimeni, vorbeste mai mult despre muzica sa, preferand sa nu aminteasca nimic despre viata personala.
google-analytics.com